آشنایی با مناطق شهری تفلیس
نوشته شده توسط : admin

این محله صحیح در راءس شهر واقع شده و دربرگیرنده کلیه جاذبه های تاریخی و مخصوص تفلیس است . در‌حالتی که فی مابین محله های تفلیس برای رزرو هتل این محله را گزینش نموده اید , بدانید که به نقطه صدق پا می‌گذارید . محله آبانوتوبانی , با داشتن معماری های امروزی و باستانی , با این حال هنوز نیز حیطه ای دوچندان زرق و برق دار و دیدنی است . به خصوص در شرایطی که به تزئینات گنبدهای گرمابه های گوگرد این محله نگاه نمایید . قلعه ناریکالا , یک آبشار کوچک و منزل های رنگارنگ با بالکن های چوبی منحنی دار , خلاصه نماهایی است که در اینجا خواهید رویت کرد .

 

از اینجا , تمام بخش های مرکزی شهر در مسافت اندکی از نیز قرار گرفته اند . در فیض پیاده روی برایتان قابلیت و امکان پذیر خواهد بود . مخصوصا عرصه آزادی و خیابان روستاولی به راحتی و با چندین دقیقه پیاده روی می‌توانید بروید و در حالتی‌که می‌خواهید در

تفلیس

 

آولاباری | Avlabari

 

محله های آولاباری هم یکی‌از دیرین ترین محله های تفلیس است که به خاطر وجود جاذبه هایی همانند به کلیسای متخی ( Metekhi ) , کلیسای تثلیث مقدس و بازی زنده ارمنی پر اسم و رسم شده‌است . از دید تاریخی , این حوزه‌ به وسیله ارامنه ایجاد شده است و در سود , چکیده به طور کامل منحصربه‌فرد و مختلفی از باقی شهر است .

 

کافه هایی که اکنون شما‌را به ریک بوستان و آبانوتوبانی می‌برد , در حین های قبل در‌این محله وجود داشتند . از بابت کافه ها , محله آولاباری در تفلیس خیابانی دوستداشتنی بود که مشتمل بر بخش اعظمی از قهوه منزل ها , کافه ها و ناهار خوری ها بود . اگر‌چه این زمینه اکنو تغییر تحول یافته است البته هنوز نیز می‌توانید یک‌سری قهوه منزل یا این که کافه در خیابان دارای اهمیت این محله پیدا فرمائید .

 

این حیطه بیشتر مسکونی بوده و کمتر توریسم است , در حالیکه خیلی در حدود راءس شهر است . بسته بدین این‌که د رکجای این محله قرار دارید , می‌توانید با عبور از خیابان براتاشویلی ( Baratashvili Street ) به عرصه آزادی بروید . البته در‌حالتی که شما برای قصد پیاده روی نیز نداشته باشید , با به کارگیری از مترو , مینی بوس و اتوبوس و در مجموع از روش اتوبار همگانی به راحتی میتوانید خویش را به هر جایی از شهر که می‌خواهید برسانید .

محله متاتسمیندا | Mtatsminda

 

محله متاتسمیندا , یکی‌از وسیع ترین محله های تفلیس است . خیابان های آن جایی است که پایتخت گرجستان امروزی , در انقلاب صنعتی , آغاز به جدید شدن نمود . اسم این محله از روی کوه متاتسمیندا ( Mtatsminda ) گرفته شده‌است و یک کدام از مهم‌ترین مناظر شهر است . با یک نگاه اجمالی بدین محله , می‌توانید با تمام بخش ها مسکونی سابق گرجستان آشنا گردید . زمانی که به خیابان روستاولی میروید , در راستای بالای تپه گام بزنید و از جایی که خسته شدید سوار

بخش ها شهری تفلیس

این حیطه بخشی از محله های معروف برای توریسم نیست , ولی بها آرامبخش و هتل در آن , به دلیل قربت با راس شهر کماکان یه خرده بالاست .

سابورتالو | Saburtalo

 

محله سابورتالو , یکی دیگر از محله های بزرگ در تفلیس است که هیچ مورخ و تمدن شاخصی ندارد . این محله از محلات و بخش ها مسکونی معمولی تفلیس با تعداد متعددی از دکان های مواد غذایی , دانش کده ها و اندازه اندکی از رستوران ها و دکان هاست . در فیض برای جوان ها مضاعف خوب است . این حیطه چه بسا دارنده یک خط مترو منحصربه‌فرد به اسم سابورتالو است .

 

خیابان های پکینی ( Pekini ) و کوستاو ( Kostava ) خیابان های کلیدی این محله می‌باشند ; با این وجود , هنگام رزورو اتاق تلاش نمائید از هتل هایی که درین یابان ها قرار دارا هستند , اجتناب نمایید . به دلیل آن که نیز بها های بالاتری دارا هستند و نیز ترافیک این خیابان ها بالاست . آنان از نگاه ترافیک , نا مرتب ترین خیابان های تفلیس می باشند . تعدادی بوستان کوچک و بزرگ هم در‌این حوزه‌ موجود است ; بوستان مد نظر برای مردمان محلی دریاچه لیسی ( Lake Lisi ) است . جایی که شما می‌توانید از سر و صدا ناحیه پاره ای مسافت بگیرید . همینطور محله اسب دوانی کهن هم درین محل , مکانی خوب برای خنک شدن با باد‌ملایم شب در روزهای گرم فصل تابستان و یا این که چه بسا توکل زدن بر فضای سبز است .

ویک | Vake

 

ویک , محله ای بود که نخبگان , سیاستمداران و پژوهشگران گرجستان در قبل در آن معاش می کردند . با این وجود به مرور زمان , این یکی محله های تفلیس هم , عوض شده و امروزه تبدیل به محله ای فانتزی , با کافه ها , دکان ها و مورد های اقامت با بها های

 

این حیطه دارنده بوستان ویک بزرگ است که در آن میتوانید در روز یا این که عصر استراحت نمائید . در کنار ساختمان های مسکونی , تعدادی واحد دانشکده ایالتی تفلیس

همچنین بخوانید : بهترین مکان های گردشگری گرجستان




:: بازدید از این مطلب : 71
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 12 آذر 1398 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: